Kelas (biologi)

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Kelas utawa Classis iku sawijining tingkat utawa takson ing klasifikasi ilmiah kéwan lan tetanduran ing biologi. Tingkat iki ana ing sangisoré filum lan ing sandhuwuré ordo. Contoné, mamalia iku kelas kanggo asu, filumé chordata (kéwan kanthi balung mburi) lan familiané karnivora (kéwan pamangsa daging).

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kelas_(biologi)&oldid=813706"