Karnivora

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Karnivora iku tembung saka basa Latin sing tegesé pamangan daging. Kéwan-kéwan sing mangan daging thok iku antara liya: kucing, asu lan baya.

Foto kéwan karnivora[sunting | sunting sumber]


Uga delengen[sunting | sunting sumber]


Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Karnivora&oldid=803715"