Parembugan Panganggo:JV0149Bustan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

hai bosss

Sugeng rawuh, JV0149Bustan!

꧌ꦱꦸꦒꦼꦁꦫꦮꦸꦃꦲꦶꦁꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦣꦶꦪꦗꦮ꧍

Miwiti
Pituduh
  • Tansah tandha-tangani pitakoné panjenengan manawa nulis ing Angkringan utawa ing parembugan kanthi ngetik ~~~~ ing pungkasané ukarané panjenengan.
  • Aja wedi! Panjenengan ora perlu wedi salah nalika mbesut utawa nggawé kaca anyar, nambah utawa nyuda ukara.

Mangga jajal-njajalana, kita nganti-anti kawruh dum-dumané panjenengan ing Wikipédia Jawa iki!

Welcome! If you do not understand Javanese language, you may want to visit the embassy or find users who speak your language. Enjoy!

CahyoBot (rembugan) 6 Juli 2017 05.32 (UTC)

JV015Chafid pirembagan 14 Mei 2012 06.45 (UTC)

Sugeng nyunting sadherek JV0149Bustan . Onigiri cheerleader.gif

Nuwun sewu Mas, kula kaliyan sedaya panitia siap sinau sesarengan. Menawi wonten babagan ingkang badhe dipuntangkletaken sumangga saged dipuntulis ing Warung kopi utawi langsung dikirim ing pirembagan panitia ingkang dipuntuju.

Matur nuwun JV015Chafid pirembagan 19 Mei 2012 13.25 (UTC)

Semangat[besut sumber]

Haloo JV0149Bustan...

Ayo semangat nyunting... Onigiri cheerleader.gif  Ihda  Crown.png rembugan 22 Mei 2012 13.11 (UTC)

Tips gawe artikel kanthi Offline[besut sumber]

Muga-muga tips iki ora nyalahi aturan kompetisi, menawi kirang leres mangga dipun owahi kemawon.

  • Kanggo sing ora nduwe komputer, ora nduwe koneksi internet 24 jam utawa namung nduweni wektu sing pas-pasan alias disambi kuliah aja kuatir. Panjenengan taksih saged nyunting artikel kanthi cara Offline (teng rental komputer), carane panjenengan ngetik artikel nganggo pengolah kata sederhana contone Notepad. Damel cengkorongan artikel kaya sing dadi paugeran wikipedia, yaiku:
 Judhul: Krupuk
definisi/penjelasan:
tuladha: Krupuk yaiku panganan sing digawe seka glepung ....

Carane ngisi gambar
[[Gambar:Krupuk.jpg|thumb|right|Gambar krupuk urang]]
Diakritik 
nang wikipedia basa jawa namung mbedakna  e pepet kalih e taling (é miring lan è jejeg).
tuladha: pe-pet, lé-lé, awèt, sé-lèh
==Cathetan suku==
  <ref name="internet1">{{id}}[http://situskoran.com](Kaundhuh tanggal 30 April 2011)</ref>
==Delengen uga==
 [[Krupuk kulit]]
 [[Krupuk pasir]]
==Pranala njaba==
 <ref> [http://alamatsitus.com Situs resmi 1] </ref>
 <ref> [http://alamatsitus.com Situs resmi 2] </ref>
 <ref> [http://alamatsitus.com Situs resmi 3] </ref>
 [[Kategori:jeneng kategori]]
Wikifikasi
 [[glepung]], [[budin]], [[Palembang]], [[Urang]]
Interwiki
 [[id:Judhul]]
 [[en:Judhul]]
  • Cengkorongan nang ndhuwur kuwi nek bisa dicetak/diprint terus disinaoni kode-kodene, luwih apik disimpan nang flashdisk, shg panjenengan bisa nyunting artikel nang ngendi wae ora tergantung karo komputer lan koneksi internet. Mugiya mangfangat.

Nuwun. Ihda  Crown.png rembugan 26 Mei 2012 12.22 (UTC)

Panyuwunan swara alih hak opsis tgl 1 Juni 2012[besut sumber]

Wara-wara saka mas Revo: Ing tanggal 4 November 2011, ana pangurus anyar telu diangkat. Nanging amerga ana pangurus telu anyar iki diangkat, gunggungé pangurus ing Wikipédia Jawa dadi saya akèh lan sacara rélatif dadi luwih gedhé. Supaya ora disrengeni Wikimedia Foundation menawa cacahé opsis akèh banget, mula sawisé rerembugan karo sawetara panganggo sacara ‘’offline’’ (jaba jaringan) aku ngajokaké supaya hak opsis panganggo loro sing kapacak ing ngisor iki, dialihaké dhisik marang panganggo anyar telu sing 6 sasi kapungkur diangkat. Menawa rong panganggo iki aktif manèh, mengko hak opsisé bisa diparingaké manèh.

Panyuwunan swara diwiwiti tanggal 1 Juni 2012 lan dipungkasi ing tanggal 15 Juni 2012. Ing tanggal 16 Juni 2012 mengko diputusaké kasilé panyuwunan swara iki. Sok sapaa sing tanggal 1 Juni wis nggabung minimal 1 minggu lan wis ndarbèni suntingan 30 iji utawa sadurungé iki naté mèlu panyuwunan swara ing Wikipédia abasa Jawa, olèh mèlu maringi swara.

Kaca panyuwunan swara ana ing kéné. Ayo sing wis bisa mèlu mènèhi swara padha ngisi, wiwit tanggal 1 Juni 2012 dina Jemuwah. Matur nuwun.Pras pirembagan 31 Mei 2012 22.37 (UTC)

Mangga tumut maringi swanten ing panyuwunan status checkuser utawi juru priksa alamat IP kagem para kuncèn Pras, Meursault2004, Anggoro lan TracySurya. Pamilihan dipunwiwiti tanggal 1 Juni 2012 pukul 0:00 UTC lan dipunpungkasi saénggalipun tanggal 15 Juni 2012 pukul 23:59 UTC lan salat-latipun tanggal 30 Juni 2012 pukul 23:59 UTC.

Matur nuwun.Pras pirembagan 7 Juni 2012 21.57 (UTC)

Patroli[besut sumber]

Haloo JV0149Bustan... Menika patroli saking kula, sumangga dipun pirsani.

  • Wiwit tanggal 7 Mei 2012 Panjenengan presensi kaping 48 dinten kemawon. Sumangga dipun pirsani wonten ngriki
Jeneng Artikel Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Katrangan
Arane anak wong - - - - - - Sumangga dipun lajengaken
Pitulung » Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Babak I

Nuwun.  Ihda  Crown.png rembugan 2 Juli 2012 12.16 (UTC)

Kopetisi Papat Limpad 2012 diwiwiti[besut sumber]

Ayo dina iki Kompetisi Papat Limpad 2012 wis diwiwiti. Ing ngisor iki ana paugeran-paugeran sing kudu digatekake (ing Basa Indonésia).

  • Peraturan umum :
  1. Saat 7 hari berturut-turut tidak menyunting artikel, maka peserta dinyatakan GUGUR
  2. Menyerahkan 1 artikel pilihan kepada panitia untuk dinilai oleh juri
  3. Artikel Sempurna terdiri dari 5 rujukan, ada gambar, wikifisasi, interwiki, kategori
  4. Disetiap akhir kalimat harus disertai dengan rujukan
  • Peraturan Putaran I:
  1. Selama 21 hari pertama, peserta harus minimal membuat 1 artikel sempurna
  2. Hari ke-22 sampai dengan mau masuk putaran kedua, syarat artikel sempurna sebanyak 3 artikel
  3. Minimal 200 artikel rintisan

Ayo nyunting....Onigiri cheerleader.gifOnigiri cheerleader.gif Nuwun. Ihda  Crown.png rembugan 17 September 2012 01.41 (UTC)

Patroli[besut sumber]

Haloo JV0149Bustan... Menika patroli saking kula, sumangga dipun pirsani.

  • Wiwit tanggal 17 September 2012 Panjenengan presensi kaping 49 dinten kemawon. Sumangga dipun pirsani wonten ngriki
Jeneng Artikel Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Katrangan
Kreteg Brooklyn 7 v v v v v cacahing tembung nembe 124
Overijssel - v v v v - dereng dados artikel rintisan
Royal Society 2 v - v v - cacahing tembung nembe 99
Winterthur - v v v v - cacahing tembung nembe 73
Oakland, California 1 v v v v - cacahing tembung nembe 121
San Jose, California - v v v v - cacahing tembung nembe 164
Provinsi San Luis - v v v v - dereng dados artikel rintisan
Napoleon III saking Prancis - v v v v - dereng dados artikel rintisan
Andorra la Vella - v v v v - cacahing tembung nembe 59
Robotika 2 v v v v - cacahing tembung nembe 31
Elektronika - v v v v - dereng dados artikel rintisan
Frank Rijkaard - v v v v - cacahing tembung nembe 31
Kondensator 1 v v v v - dereng dados artikel rintisan
Traktat Svalbard 1 v v v v - cacahing tembung nembe 291
Kaisar Romawi - v v v v - cacahing tembung nembe 133
Fyord - v v v v - cacahing tembung nembe 213
Perawan Vesta - v v v v - cacahing tembung nembe 66
Rex Sacrorum 1 v v v v - cacahing tembung nembe 80
Augur 1 v v v v - cacahing tembung nembe 125
Pontifex Maximus 1 v v v v - cacahing tembung nembe 87
Nubia 1 v v v v - cacahing tembung nembe 35
Kadesh 1 v v v v - cacahing tembung nembe 66
Homs 2 v v v v - cacahing tembung nembe 21
Klor - - v v v - cacahing tembung nembe 90
Hattusa - v v v v v cacahing tembung nembe 56
Frigia - v v v v - cacahing tembung nembe 55
Hugo Drax 1 - v v v - cacahing tembung nembe 97
Statius 13 - v v v - cacahing tembung nembe 60
Gatineau - v v v v - cacahing tembung nembe 93
Palo Alto, California - v v v v - cacahing tembung nembe 43
Rhone 2 v v v v v cacahing tembung nembe 159
Pitulung » Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Babak I

Sumangga dipun jangkepi. Nuwun.  Ihda  Crown.png rembugan 12 November 2012 14.32 (UTC) Onigiri cheerleader.gif Onigiri cheerleader.gif

Artikel Pilihan Babak I[besut sumber]

Halo JV0149Bustan

Tetep semangat nyunting ya dex. Tanggal 27 November 2012 pukul 23.59 WIB kompetisi Babak I bakalan ditutup lho. Jadi, kirimkan artikel pilihan kamu ke saya dengan mengisi FORM ARTIKEL PILIHAN. Jika hingga pukul 00.00 WIB belum diisi, maka saya akan memilih secara acak dari artikel kamu yang ada untuk dijadikan artikel pilihan kamu.

Semangat ya dex. Nuwun.  Ihda  Crown.png rembugan 26 November 2012 13.35 (UTC) Onigiri cheerleader.gif Onigiri cheerleader.gif

Semangat[besut sumber]

Semangat ndamel artikel artikel rintisan.  Ihda  Crown.png rembugan 26 Desember 2012 10.50 (UTC) Onigiri cheerleader.gif

Pengumuman Gugur[besut sumber]

Nuwun sewu Bustan, miturut peraturan panjenengan sampun GUGUR ing Kompetisi Papat Limpad menika. Maturnuwun... Menawi sempet nyunting mangga nyunting, idhep-idhep latihan nyerat lan amal ilmu. Hehehe...

Nuwun.  Ihda  Crown.png rembugan 25 Februari 2013 10.54 (UTC)