Nubia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Nubia.

Nubia (uniné /ˈnjuːbiə/) ya iku panggonan ing Mesir kidul sadawané kali Nil, lan saiki ana ing Sudan lor. Akèh saka wewengkon Nubia manggon ing Sudan lan sapérangan ing Mesir. Ing jaman kuna, Nubia dadi kerajan independen[1].

Cathetan sikil[besut | besut sumber]

  1. ^ Nubia (kaunduh 21/10/2012)

Pranala njaba[besut | besut sumber]