Gatineau

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Sudut kota Gatineau

Gatineau yaiku salah sawijining kutha kang manggon ana Quebec bageyan kulon. Kutha iki manggoné ing sungapan Kali Ottawa. Manggoné ing cedhak ibukutha negara Ottawa. Pedunungé ana 242.124 jiwa (2006) lan duwé amba wilayah 342,21 km². Kapadhetan pedunungé 662,3 jiwa/km².

Commune[sunting | Owah sumber]

Pranala jaba[sunting | Owah sumber]

Cithakan:Kanada-geo-stub

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Gatineau&oldid=835453"