Gatineau

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Sudut kota Gatineau

Gatineau ya iku kutha kang manggon ana Quebec bageyan kulon. Kutha iki manggoné ing sungapan Kali Ottawa. Manggoné ing cedhak kutha krajan nagara Ottawa. Padunungé ana 242.124 jiwa (2006) lan duwé amba wewengkon 342,21 km². Kapadhetan padunungé 662,3 jiwa/km².

Commune[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Gatineau&oldid=1105360"