Gatineau

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Sudut kutha Gatineau

Gatineau ya iku kutha kang manggon ana Quebec pérangan kulon. Kutha iki manggoné ing sungapan Kali Ottawa. Manggoné ing cedhak kutha krajan nagara Ottawa. Sing ndunungi ana 242.124 jiwa (2006) lan duwé amba wewengkon 342,21 km². Kapadhetan sing ndunungi 662,3 jiwa/km².

Commune[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]


Cithakan:Kanada-geo-stub