Palo Alto, California

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Sudut jalanan kota Palo Alto

Palo Alto ya iku jeneng kutha ning Amérika Sarékat. Manggone ning pérangan kulon. ya iku ning praja California. Nalika taun 2000, kutha iki duwé ccah padunung ana 58.598 jiwa lan duwé amba wewengkon 66,4 km². Kutha iki duwé angka kepadatan penduduk cacahe 955,8 jiwa/km².

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Praja California


Cithakan:California-geo-stub