Mungkid, Magelang

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Mungkid
Kacamatan
Nagara Flag of Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupatèn Magelang
Cacah padunung -
Kapadhetan /km²

Mungkid iku kacamatan ing kabupatèn Magelang, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia. Kantor kacamatan Mungkid dumunung ing Jl.Raya Blabak No.1 Mungkid[1]. Ing kacamatan Mungkid iki, ya iku ing désa Mendut dumunung sawijining candhiBuddha ya iku Candhi Mendut.

  1. Ambartawang
  2. Blondho
  3. Bojong
  4. Bumireja
  5. Gondhang
  6. Mendut
  7. Mungkid
  8. Ngrajek
  9. Pabèlan
  10. Pagersari
  11. Paremana
  12. Pragawati
  13. Rambeanak
  14. Sawitan
  15. Senden
  16. Treka

Rujukan[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Deleng Uga[besut | besut sumber]

Kabupatèn Magelang

Cithakan:Kacamatan Mungkid