Bumireja, Mungkid, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Bumireja
Désa
Bumireja iku kapernah ing Kabupatèn Magelang
Bumireja
Bumireja
Bumireja iku kapernah ing Jawa Tengah
Bumireja
Bumireja
Bumireja iku kapernah ing Indonésia
Bumireja
Bumireja
Koordhinat: 7°33′16″S 110°13′48″E / 7.55439°S 110.23002°E / -7.55439; 110.23002Koordhinat: 7°33′16″S 110°13′48″E / 7.55439°S 110.23002°E / -7.55439; 110.23002
Nagara  Indonésia
Provinsi Jawa Tengah
Kabupatèn Magelang
Kacamatan Mungkid
Kodhe laladan
administrasi
33.08.09.2012

Bumireja iku désa ing Kacamatan Mungkid, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. ^ "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.