Menyang kontèn

Bumireja, Mungkid, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Bumireja
Désa
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Magelang Regency" does not exist.
Koordhinat: 7°33′16″S 110°13′48″E / 7.55439°S 110.23002°E / -7.55439; 110.23002Koordhinat: 7°33′16″S 110°13′48″E / 7.55439°S 110.23002°E / -7.55439; 110.23002
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
KacamatanMungkid
Kodhe laladan
administrasi
33.08.09.2012

Bumireja iku désa ing Kacamatan Mungkid, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.