Bumireja, Mungkid, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Bumireja
Désa
Bumireja kapernah ing Kabupatèn Magelang
Bumireja
Bumireja
Bumireja kapernah ing Jawa Tengah
Bumireja
Bumireja
Bumireja kapernah ing Indonésia
Bumireja
Bumireja
Koordhinat: 7°33′16″S 110°13′48″E / 7.55439°S 110.23002°E / -7.55439; 110.23002Koordhinat: 7°33′16″S 110°13′48″E / 7.55439°S 110.23002°E / -7.55439; 110.23002
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
KacamatanMungkid
Kodhe laladan
administrasi
33.08.09.2012

Bumireja iku désa ing Kacamatan Mungkid, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)