Pagersari, Mungkid, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Pagersari
Désa
Pagersari kapernah ing Kabupatèn Magelang
Pagersari
Pagersari
Pagersari kapernah ing Jawa Tengah
Pagersari
Pagersari
Pagersari kapernah ing Indonésia
Pagersari
Pagersari
Koordhinat: 7°32′52″S 110°16′17″E / 7.5478°S 110.27133°E / -7.5478; 110.27133Koordhinat: 7°32′52″S 110°16′17″E / 7.5478°S 110.27133°E / -7.5478; 110.27133
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
KacamatanMungkid
Kodhe laladan
administrasi
33.08.09.2009

Pagersari iku désa ing Kacamatan Mungkid, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)