Mendhut, Mungkid, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Mendhut
Kalurahan
Mendhut kapernah ing Kabupatèn Magelang
Mendhut
Mendhut
Mendhut kapernah ing Jawa Tengah
Mendhut
Mendhut
Mendhut kapernah ing Indonésia
Mendhut
Mendhut
Koordhinat: 7°36′08″S 110°13′48″E / 7.60209°S 110.22992°E / -7.60209; 110.22992Koordhinat: 7°36′08″S 110°13′48″E / 7.60209°S 110.22992°E / -7.60209; 110.22992
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
KacamatanMungkid
Kodhe laladan
administrasi
33.08.09.1003

Mendhut iku kalurahan ing Kacamatan Mungkid, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)