Ngrajek, Mungkid, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Ngrajek
Désa
Ngrajek kapernah ing Kabupatèn Magelang
Ngrajek
Ngrajek
Ngrajek kapernah ing Jawa Tengah
Ngrajek
Ngrajek
Ngrajek kapernah ing Indonésia
Ngrajek
Ngrajek
Koordhinat: 7°35′26″S 110°14′29″E / 7.59043°S 110.24137°E / -7.59043; 110.24137Koordhinat: 7°35′26″S 110°14′29″E / 7.59043°S 110.24137°E / -7.59043; 110.24137
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
KacamatanMungkid
Kodhe laladan
administrasi
33.08.09.2002

Ngrajek iku désa ing Kacamatan Mungkid, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)