Parémana, Mungkid, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Parémana
Désa
Parémana kapernah ing Kabupatèn Magelang
Parémana
Parémana
Parémana kapernah ing Jawa Tengah
Parémana
Parémana
Parémana kapernah ing Indonésia
Parémana
Parémana
Koordhinat: 7°34′16″S 110°14′35″E / 7.571°S 110.24294°E / -7.571; 110.24294Koordhinat: 7°34′16″S 110°14′35″E / 7.571°S 110.24294°E / -7.571; 110.24294
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
KacamatanMungkid
Kodhe laladan
administrasi
33.08.09.2006

Parémana iku désa ing Kacamatan Mungkid, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)