Blondho, Mungkid, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Blondho
Désa
Blondho kapernah ing Kabupatèn Magelang
Blondho
Blondho
Blondho kapernah ing Jawa Tengah
Blondho
Blondho
Blondho kapernah ing Indonésia
Blondho
Blondho
Koordhinat: 7°32′42″S 110°14′15″E / 7.54499°S 110.23745°E / -7.54499; 110.23745Koordhinat: 7°32′42″S 110°14′15″E / 7.54499°S 110.23745°E / -7.54499; 110.23745
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
KacamatanMungkid
Kodhe laladan
administrasi
33.08.09.2013

Blondho iku désa ing Kacamatan Mungkid, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)