Menyang kontèn

Blondho, Mungkid, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Blondho
Désa
Blondho kapernah ing Kabupatèn Magelang
Blondho
Blondho
Blondho kapernah ing Jawa Tengah
Blondho
Blondho
Blondho kapernah ing Indonesia
Blondho
Blondho
Koordhinat: 7°32′42″S 110°14′15″E / 7.54499°S 110.23745°E / -7.54499; 110.23745Koordhinat: 7°32′42″S 110°14′15″E / 7.54499°S 110.23745°E / -7.54499; 110.23745
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
KacamatanMungkid
Kodhe laladan
administrasi
33.08.09.2013

Blondho iku désa ing Kacamatan Mungkid, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.