Blondho, Mungkid, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Blondho
Désa
Blondho is located in Kabupatèn Magelang
Blondho
Blondho
Blondho is located in Jawa Tengah
Blondho
Blondho
Blondho is located in Indonésia
Blondho
Blondho
Koordhinat: 7°32′42″S 110°14′15″E / 7.54499°S 110.23745°E / -7.54499; 110.23745Koordhinat: 7°32′42″S 110°14′15″E / 7.54499°S 110.23745°E / -7.54499; 110.23745
Nagara  Indonésia
Provinsi Jawa Tengah
Kabupatèn Magelang
Kacamatan Mungkid
Kodhe laladan
administrasi
33.08.09.2013

Blondho iku désa ing Kacamatan Mungkid, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. ^ "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.