Blondho, Mungkid, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Blondho
Désa
Blondho iku kapernah ing Kabupatèn Magelang
Blondho
Blondho
Blondho iku kapernah ing Jawa Tengah
Blondho
Blondho
Blondho iku kapernah ing Indonésia
Blondho
Blondho
Koordhinat: 7°32′42″S 110°14′15″E / 7.54499°S 110.23745°E / -7.54499; 110.23745Koordhinat: 7°32′42″S 110°14′15″E / 7.54499°S 110.23745°E / -7.54499; 110.23745
Nagara  Indonésia
Provinsi Jawa Tengah
Kabupatèn Magelang
Kacamatan Mungkid
Kodhe laladan
administrasi
33.08.09.2013

Blondho iku désa ing Kacamatan Mungkid, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. ^ "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.