Ambartawang, Mungkid, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Ambartawang
Désa
Ambartawang kapernah ing Kabupatèn Magelang
Ambartawang
Ambartawang
Ambartawang kapernah ing Jawa Tengah
Ambartawang
Ambartawang
Ambartawang kapernah ing Indonésia
Ambartawang
Ambartawang
Koordhinat: 7°33′28″S 110°14′38″E / 7.55773°S 110.24389°E / -7.55773; 110.24389Koordhinat: 7°33′28″S 110°14′38″E / 7.55773°S 110.24389°E / -7.55773; 110.24389
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
KacamatanMungkid
Kodhe laladan
administrasi
33.08.09.2011

Ambartawang iku désa ing Kacamatan Mungkid, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)