Mungkid, Mungkid, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Mungkid
Désa
Mungkid kapernah ing Kabupatèn Magelang
Mungkid
Mungkid
Mungkid kapernah ing Jawa Tengah
Mungkid
Mungkid
Mungkid kapernah ing Indonésia
Mungkid
Mungkid
Koordhinat: 7°33′16″S 110°15′22″E / 7.55439°S 110.256°E / -7.55439; 110.256Koordhinat: 7°33′16″S 110°15′22″E / 7.55439°S 110.256°E / -7.55439; 110.256
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
KacamatanMungkid
Kodhe laladan
administrasi
33.08.09.2010

Mungkid iku désa ing Kacamatan Mungkid, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)