Menyang kontèn

Treka, Mungkid, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Treka
Désa
Treka kapernah ing Kabupatèn Magelang
Treka
Treka
Treka kapernah ing Jawa Tengah
Treka
Treka
Treka kapernah ing Indonesia
Treka
Treka
Koordhinat: 7°32′06″S 110°15′41″E / 7.53508°S 110.26136°E / -7.53508; 110.26136Koordhinat: 7°32′06″S 110°15′41″E / 7.53508°S 110.26136°E / -7.53508; 110.26136
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
KacamatanMungkid
Kodhe laladan
administrasi
33.08.09.2016

Treka iku désa ing Kacamatan Mungkid, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.