Treka, Mungkid, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Treka
Désa
Treka kapernah ing Kabupatèn Magelang
Treka
Treka
Treka kapernah ing Jawa Tengah
Treka
Treka
Treka kapernah ing Indonésia
Treka
Treka
Koordhinat: 7°32′06″S 110°15′41″E / 7.53508°S 110.26136°E / -7.53508; 110.26136Koordhinat: 7°32′06″S 110°15′41″E / 7.53508°S 110.26136°E / -7.53508; 110.26136
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
KacamatanMungkid
Kodhe laladan
administrasi
33.08.09.2016

Treka iku désa ing Kacamatan Mungkid, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)