Sèndhèn, Mungkid, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sèndhèn
Désa
Sèndhèn kapernah ing Kabupatèn Magelang
Sèndhèn
Sèndhèn
Sèndhèn kapernah ing Jawa Tengah
Sèndhèn
Sèndhèn
Sèndhèn kapernah ing Indonésia
Sèndhèn
Sèndhèn
Koordhinat: 7°32′35″S 110°15′05″E / 7.54295°S 110.2515°E / -7.54295; 110.2515Koordhinat: 7°32′35″S 110°15′05″E / 7.54295°S 110.2515°E / -7.54295; 110.2515
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
KacamatanMungkid
Kodhe laladan
administrasi
33.08.09.2014

Sèndhèn iku désa ing Kacamatan Mungkid, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)