Gondhang, Mungkid, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Gondhang
Désa
Gondhang kapernah ing Kabupatèn Magelang
Gondhang
Gondhang
Gondhang kapernah ing Jawa Tengah
Gondhang
Gondhang
Gondhang kapernah ing Indonésia
Gondhang
Gondhang
Koordhinat: 7°32′23″S 110°16′13″E / 7.53963°S 110.27016°E / -7.53963; 110.27016Koordhinat: 7°32′23″S 110°16′13″E / 7.53963°S 110.27016°E / -7.53963; 110.27016
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
KacamatanMungkid
Kodhe laladan
administrasi
33.08.09.2015

Gondhang iku désa ing Kacamatan Mungkid, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)