Pragawati, Mungkid, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Pragawati
Désa
Pragawati kapernah ing Kabupatèn Magelang
Pragawati
Pragawati
Pragawati kapernah ing Jawa Tengah
Pragawati
Pragawati
Pragawati kapernah ing Indonésia
Pragawati
Pragawati
Koordhinat: 7°36′07″S 110°14′24″E / 7.60206°S 110.23995°E / -7.60206; 110.23995Koordhinat: 7°36′07″S 110°14′24″E / 7.60206°S 110.23995°E / -7.60206; 110.23995
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
KacamatanMungkid
Kodhe laladan
administrasi
33.08.09.2001

Pragawati iku désa ing Kacamatan Mungkid, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)