Pabélan, Mungkid, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Pabélan
Désa
Pabélan kapernah ing Kabupatèn Magelang
Pabélan
Pabélan
Pabélan kapernah ing Jawa Tengah
Pabélan
Pabélan
Pabélan kapernah ing Indonésia
Pabélan
Pabélan
Koordhinat: 7°35′02″S 110°15′02″E / 7.58394°S 110.2506°E / -7.58394; 110.2506Koordhinat: 7°35′02″S 110°15′02″E / 7.58394°S 110.2506°E / -7.58394; 110.2506
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
KacamatanMungkid
Kodhe laladan
administrasi
33.08.09.2007

Pabélan iku désa ing Kacamatan Mungkid, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)