Sawitan, Mungkid, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Sawitan
Kalurahan
Sawitan iku kapernah ing Kabupatèn Magelang
Sawitan
Sawitan
Sawitan iku kapernah ing Jawa Tengah
Sawitan
Sawitan
Sawitan iku kapernah ing Indonésia
Sawitan
Sawitan
Koordhinat: 7°35′36″S 110°13′13″E / 7.59335°S 110.22019°E / -7.59335; 110.22019Koordhinat: 7°35′36″S 110°13′13″E / 7.59335°S 110.22019°E / -7.59335; 110.22019
Nagara  Indonésia
Provinsi Jawa Tengah
Kabupatèn Magelang
Kacamatan Mungkid
Kodhe laladan
administrasi
33.08.09.1004

Sawitan iku kalurahan ing Kacamatan Mungkid, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. ^ "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.