Sawitan, Mungkid, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sawitan
Kalurahan
Sawitan kapernah ing Kabupatèn Magelang
Sawitan
Sawitan
Sawitan kapernah ing Jawa Tengah
Sawitan
Sawitan
Sawitan kapernah ing Indonésia
Sawitan
Sawitan
Koordhinat: 7°35′36″S 110°13′13″E / 7.59335°S 110.22019°E / -7.59335; 110.22019Koordhinat: 7°35′36″S 110°13′13″E / 7.59335°S 110.22019°E / -7.59335; 110.22019
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
KacamatanMungkid
Kodhe laladan
administrasi
33.08.09.1004

Sawitan iku kalurahan ing Kacamatan Mungkid, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak tanggal 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)