Sawitan, Mungkid, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Sawitan
Kalurahan
Sawitan is located in Kabupatèn Magelang
Sawitan
Sawitan
Sawitan is located in Jawa Tengah
Sawitan
Sawitan
Sawitan is located in Indonésia
Sawitan
Sawitan
Koordhinat: 7°35′36″S 110°13′13″E / 7.59335°S 110.22019°E / -7.59335; 110.22019Koordhinat: 7°35′36″S 110°13′13″E / 7.59335°S 110.22019°E / -7.59335; 110.22019
Nagara  Indonésia
Provinsi Jawa Tengah
Kabupatèn Magelang
Kacamatan Mungkid
Kodhe laladan
administrasi
33.08.09.1004

Sawitan iku kalurahan ing Kacamatan Mungkid, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. ^ "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.