Dhukun, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Dhukun
Kacamatan
Nagara  Indonésia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupatèn Magelang
Cacah padunung -
Kapadhetan /km²

Dhukun iku kacamatan ing kabupatèn Magelang, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Padésan[besut | besut sumber]

  1. Banyubiru
  2. Banyudana
  3. Dhukun
  4. Kalibening
  5. Keningar
  6. Ketunggèng
  7. Krinjing
  8. Mangunsaka
  9. Ngadipura
  10. Ngargamulya
  11. Patèn
  12. Sengi
  13. Sewukan
  14. Sumber
  15. Wates

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

Kabupatèn Magelang

Cithakan:Kacamatan Dhukun