Banyubiru, Dhukun, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Banyubiru
Désa
Banyubiru kapernah ing Kabupatèn Magelang
Banyubiru
Banyubiru
Banyubiru kapernah ing Jawa Tengah
Banyubiru
Banyubiru
Banyubiru kapernah ing Indonésia
Banyubiru
Banyubiru
Koordhinat: 7°33′20″S 110°18′52″E / 7.55552°S 110.31441°E / -7.55552; 110.31441Koordhinat: 7°33′20″S 110°18′52″E / 7.55552°S 110.31441°E / -7.55552; 110.31441
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
KacamatanDhukun
Kodhe laladan
administrasi
33.08.06.2004

Banyubiru iku désa ing Kacamatan Dhukun, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)