Keningar, Dhukun, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Keningar
Désa
Keningar kapernah ing Kabupatèn Magelang
Keningar
Keningar
Keningar kapernah ing Jawa Tengah
Keningar
Keningar
Keningar kapernah ing Indonésia
Keningar
Keningar
Koordhinat: 7°32′21″S 110°22′49″E / 7.5392°S 110.38033°E / -7.5392; 110.38033Koordhinat: 7°32′21″S 110°22′49″E / 7.5392°S 110.38033°E / -7.5392; 110.38033
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
KacamatanDhukun
Kodhe laladan
administrasi
33.08.06.2015

Keningar iku désa ing Kacamatan Dhukun, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)