Wates, Dhukun, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Wates
Désa
Wates kapernah ing Kabupatèn Magelang
Wates
Wates
Wates kapernah ing Jawa Tengah
Wates
Wates
Wates kapernah ing Indonésia
Wates
Wates
Koordhinat: 7°33′43″S 110°20′17″E / 7.5619°S 110.33814°E / -7.5619; 110.33814Koordhinat: 7°33′43″S 110°20′17″E / 7.5619°S 110.33814°E / -7.5619; 110.33814
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
KacamatanDhukun
Kodhe laladan
administrasi
33.08.06.2002

Wates iku désa ing Kacamatan Dhukun, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)