Ketunggèng, Dhukun, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Ketunggèng
Désa
Ketunggèng kapernah ing Kabupatèn Magelang
Ketunggèng
Ketunggèng
Ketunggèng kapernah ing Jawa Tengah
Ketunggèng
Ketunggèng
Ketunggèng kapernah ing Indonésia
Ketunggèng
Ketunggèng
Koordhinat: 7°34′16″S 110°18′33″E / 7.57105°S 110.30909°E / -7.57105; 110.30909Koordhinat: 7°34′16″S 110°18′33″E / 7.57105°S 110.30909°E / -7.57105; 110.30909
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
KacamatanDhukun
Kodhe laladan
administrasi
33.08.06.2001

Ketunggèng iku désa ing Kacamatan Dhukun, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)