Ngargamulya, Dhukun, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Ngargamulya
Désa
Ngargamulya kapernah ing Kabupatèn Magelang
Ngargamulya
Ngargamulya
Ngargamulya kapernah ing Jawa Tengah
Ngargamulya
Ngargamulya
Ngargamulya kapernah ing Indonésia
Ngargamulya
Ngargamulya
Koordhinat: 7°32′56″S 110°23′45″E / 7.549°S 110.3958°E / -7.549; 110.3958Koordhinat: 7°32′56″S 110°23′45″E / 7.549°S 110.3958°E / -7.549; 110.3958
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
KacamatanDhukun
Kodhe laladan
administrasi
33.08.06.2008

Ngargamulya iku désa ing Kacamatan Dhukun, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)