Banyudana, Dhukun, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Banyudana
Désa
Banyudana kapernah ing Kabupatèn Magelang
Banyudana
Banyudana
Banyudana kapernah ing Jawa Tengah
Banyudana
Banyudana
Banyudana kapernah ing Indonésia
Banyudana
Banyudana
Koordhinat: 7°32′38″S 110°19′54″E / 7.5438°S 110.33171°E / -7.5438; 110.33171Koordhinat: 7°32′38″S 110°19′54″E / 7.5438°S 110.33171°E / -7.5438; 110.33171
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
KacamatanDhukun
Kodhe laladan
administrasi
33.08.06.2005

Banyudana iku désa ing Kacamatan Dhukun, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)