Krinjing, Dhukun, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Krinjing
Désa
Krinjing kapernah ing Kabupatèn Magelang
Krinjing
Krinjing
Krinjing kapernah ing Jawa Tengah
Krinjing
Krinjing
Krinjing kapernah ing Indonésia
Krinjing
Krinjing
Koordhinat: 7°31′49″S 110°23′51″E / 7.53031°S 110.39763°E / -7.53031; 110.39763Koordhinat: 7°31′49″S 110°23′51″E / 7.53031°S 110.39763°E / -7.53031; 110.39763
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
KacamatanDhukun
Kodhe laladan
administrasi
33.08.06.2014

Krinjing iku désa ing Kacamatan Dhukun, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)