Ngadipura, Dhukun, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Ngadipura
Désa
Ngadipura kapernah ing Kabupatèn Magelang
Ngadipura
Ngadipura
Ngadipura kapernah ing Jawa Tengah
Ngadipura
Ngadipura
Ngadipura kapernah ing Indonésia
Ngadipura
Ngadipura
Koordhinat: 7°33′42″S 110°19′22″E / 7.56169°S 110.32276°E / -7.56169; 110.32276Koordhinat: 7°33′42″S 110°19′22″E / 7.56169°S 110.32276°E / -7.56169; 110.32276
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
KacamatanDhukun
Kodhe laladan
administrasi
33.08.06.2003

Ngadipura iku désa ing Kacamatan Dhukun, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)