Pakis, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Pakis
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiPakis
Pakis kapernah ing Jawa Tengah
Pakis
Pakis
Pakis kapernah ing Indonésia
Pakis
Pakis
Koordhinat: 7°27′08″S 110°21′41″E / 7.45216°S 110.36147°E / -7.45216; 110.36147Koordhinat: 7°27′08″S 110°21′41″E / 7.45216°S 110.36147°E / -7.45216; 110.36147
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
Kodhe laladan
administrasi
33.08.16

Pakis iku kacamatan ing Kabupatèn Magelang.[1]

Pérangan administratif[besut | besut sumber]

Désa

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)