Tegalreja, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Tegalreja
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiTegalrejo
Tegalreja kapernah ing Kabupatèn Magelang
Tegalreja
Tegalreja
Tegalreja kapernah ing Jawa Tengah
Tegalreja
Tegalreja
Tegalreja kapernah ing Indonésia
Tegalreja
Tegalreja
Koordhinat: 7°27′23″S 110°16′07″E / 7.45644°S 110.26871°E / -7.45644; 110.26871Koordhinat: 7°27′23″S 110°16′07″E / 7.45644°S 110.26871°E / -7.45644; 110.26871
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
Kodhe laladan
administrasi
33.08.19

Tegalreja iku kacamatan ing Kabupatèn Magelang.[1]

Pérangan administratif[besut | besut sumber]

Désa

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)