Tegalreja, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Tegalreja
Kacamatan
Nagara  Indonésia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupatèn Magelang
Cacah padunung -
Kapadhetan /km²

Tegalreja (Basa Indonésia: Tegalrejo), iku kacamatan ing kabupatèn Magelang, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Padésan[besut | besut sumber]

  1. Banyusari
  2. Banyuurip
  3. Dhawung
  4. Dlimas
  5. Danaraja
  6. Girireja
  7. Glagahamba
  8. Japan
  9. Kebonagung
  10. Klapa
  11. Mangunreja
  12. Ngadireja
  13. Ngasem
  14. Purwadadi
  15. Purwasari
  16. Sidareja
  17. Sarayudan
  18. Sukareja
  19. Tampingan
  20. Tegalreja
  21. Wanakerta

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

Kabupatèn Magelang

 

Tegalreja, Magelang, Jawa Tengah

Désa-désa: Banyusari | Banyuurip | Dhawung | Dlimas | Danaraja | Girireja | Glagahamba | Japan | Kebonagung | Klapa | Mangunreja | Ngadireja | Ngasem | Purwadadi | Purwasari | Sidareja | Sarayudan | Sukareja | Tampingan | Tegalreja | Wanakerta