Menyang kontèn

Tegalreja, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Tegalreja
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiTegalrejo
Tegalreja kapernah ing Kabupatèn Magelang
Tegalreja
Tegalreja
Tegalreja kapernah ing Jawa Tengah
Tegalreja
Tegalreja
Tegalreja kapernah ing Indonesia
Tegalreja
Tegalreja
Koordhinat: 7°27′23″S 110°16′07″E / 7.45644°S 110.26871°E / -7.45644; 110.26871Koordhinat: 7°27′23″S 110°16′07″E / 7.45644°S 110.26871°E / -7.45644; 110.26871
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
Kodhe laladan
administrasi
33.08.19

Tegalreja iku kacamatan ing Kabupatèn Magelang.[1]

Pérangan administratif[besut | besut sumber]

Désa

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.