Purwadadi, Tegalreja, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Purwadadi
Désa
Purwadadi kapernah ing Kabupatèn Magelang
Purwadadi
Purwadadi
Purwadadi kapernah ing Jawa Tengah
Purwadadi
Purwadadi
Purwadadi kapernah ing Indonésia
Purwadadi
Purwadadi
Koordhinat: 7°27′06″S 110°14′52″E / 7.45178°S 110.24768°E / -7.45178; 110.24768Koordhinat: 7°27′06″S 110°14′52″E / 7.45178°S 110.24768°E / -7.45178; 110.24768
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
KacamatanTegalreja
Kodhe laladan
administrasi
33.08.19.2011

Purwadadi iku désa ing Kacamatan Tegalreja, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)