Ngasem, Tegalreja, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Ngasem
Désa
Ngasem kapernah ing Kabupatèn Magelang
Ngasem
Ngasem
Ngasem kapernah ing Jawa Tengah
Ngasem
Ngasem
Ngasem kapernah ing Indonésia
Ngasem
Ngasem
Koordhinat: 7°28′21″S 110°14′02″E / 7.47239°S 110.23387°E / -7.47239; 110.23387Koordhinat: 7°28′21″S 110°14′02″E / 7.47239°S 110.23387°E / -7.47239; 110.23387
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
KacamatanTegalreja
Kodhe laladan
administrasi
33.08.19.2017

Ngasem iku désa ing Kacamatan Tegalreja, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)