Purwasari, Tegalreja, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Purwasari
Désa
Purwasari kapernah ing Kabupatèn Magelang
Purwasari
Purwasari
Purwasari kapernah ing Jawa Tengah
Purwasari
Purwasari
Purwasari kapernah ing Indonésia
Purwasari
Purwasari
Koordhinat: 7°27′53″S 110°15′31″E / 7.46479°S 110.25872°E / -7.46479; 110.25872Koordhinat: 7°27′53″S 110°15′31″E / 7.46479°S 110.25872°E / -7.46479; 110.25872
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
KacamatanTegalreja
Kodhe laladan
administrasi
Masalah skrip: Fungsi "getRawValue" ora ana.

Purwasari iku désa ing Kacamatan Tegalreja, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)