Glagahamba, Tegalreja, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Glagahamba
Désa
Glagahamba kapernah ing Kabupatèn Magelang
Glagahamba
Glagahamba
Glagahamba kapernah ing Jawa Tengah
Glagahamba
Glagahamba
Glagahamba kapernah ing Indonésia
Glagahamba
Glagahamba
Koordhinat: 7°27′50″S 110°14′43″E / 7.46381°S 110.24519°E / -7.46381; 110.24519Koordhinat: 7°27′50″S 110°14′43″E / 7.46381°S 110.24519°E / -7.46381; 110.24519
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
KacamatanTegalreja
Kodhe laladan
administrasi
Masalah skrip: Fungsi "getRawValue" ora ana.

Glagahamba iku désa ing Kacamatan Tegalreja, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)