Menyang kontèn

Glagahamba, Tegalreja, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Glagahamba
Désa
Glagahamba kapernah ing Kabupatèn Magelang
Glagahamba
Glagahamba
Glagahamba kapernah ing Jawa Tengah
Glagahamba
Glagahamba
Glagahamba kapernah ing Indonesia
Glagahamba
Glagahamba
Koordhinat: 7°27′50″S 110°14′43″E / 7.46381°S 110.24519°E / -7.46381; 110.24519Koordhinat: 7°27′50″S 110°14′43″E / 7.46381°S 110.24519°E / -7.46381; 110.24519
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
KacamatanTegalreja
Kodhe laladan
administrasi
33.08.19.2010

Glagahamba iku désa ing Kacamatan Tegalreja, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.