Mangunreja, Tegalreja, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Mangunreja
Désa
Mangunreja kapernah ing Kabupatèn Magelang
Mangunreja
Mangunreja
Mangunreja kapernah ing Jawa Tengah
Mangunreja
Mangunreja
Mangunreja kapernah ing Indonésia
Mangunreja
Mangunreja
Koordhinat: 7°26′20″S 110°18′29″E / 7.439°S 110.30811°E / -7.439; 110.30811Koordhinat: 7°26′20″S 110°18′29″E / 7.439°S 110.30811°E / -7.439; 110.30811
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
KacamatanTegalreja
Kodhe laladan
administrasi
33.08.19.2021

Mangunreja iku désa ing Kacamatan Tegalreja, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)