Dhawung, Tegalreja, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Dhawung
Désa
Dhawung kapernah ing Kabupatèn Magelang
Dhawung
Dhawung
Dhawung kapernah ing Jawa Tengah
Dhawung
Dhawung
Dhawung kapernah ing Indonésia
Dhawung
Dhawung
Koordhinat: 7°26′26″S 110°15′40″E / 7.4405°S 110.26124°E / -7.4405; 110.26124Koordhinat: 7°26′26″S 110°15′40″E / 7.4405°S 110.26124°E / -7.4405; 110.26124
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
KacamatanTegalreja
Kodhe laladan
administrasi
Masalah skrip: Fungsi "getRawValue" ora ana.

Dhawung iku désa ing Kacamatan Tegalreja, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)