Menyang kontèn

Ngadireja, Tegalreja, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Ngadireja
Désa
Ngadireja kapernah ing Kabupatèn Magelang
Ngadireja
Ngadireja
Ngadireja kapernah ing Jawa Tengah
Ngadireja
Ngadireja
Ngadireja kapernah ing Indonesia
Ngadireja
Ngadireja
Koordhinat: 7°25′57″S 110°16′26″E / 7.4324°S 110.27384°E / -7.4324; 110.27384Koordhinat: 7°25′57″S 110°16′26″E / 7.4324°S 110.27384°E / -7.4324; 110.27384
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
KacamatanTegalreja
Kodhe laladan
administrasi
33.08.19.2019

Ngadireja iku désa ing Kacamatan Tegalreja, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.