Japan, Tegalreja, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Japan
Désa
Japan kapernah ing Kabupatèn Magelang
Japan
Japan
Japan kapernah ing Jawa Tengah
Japan
Japan
Japan kapernah ing Indonésia
Japan
Japan
Koordhinat: 7°26′41″S 110°17′17″E / 7.44467°S 110.28815°E / -7.44467; 110.28815Koordhinat: 7°26′41″S 110°17′17″E / 7.44467°S 110.28815°E / -7.44467; 110.28815
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
KacamatanTegalreja
Kodhe laladan
administrasi
33.08.19.2015

Japan iku désa ing Kacamatan Tegalreja, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)