Dlimas, Tegalreja, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Dlimas
Désa
Dlimas kapernah ing Kabupatèn Magelang
Dlimas
Dlimas
Dlimas kapernah ing Jawa Tengah
Dlimas
Dlimas
Dlimas kapernah ing Indonésia
Dlimas
Dlimas
Koordhinat: 7°27′17″S 110°15′47″E / 7.45479°S 110.26292°E / -7.45479; 110.26292Koordhinat: 7°27′17″S 110°15′47″E / 7.45479°S 110.26292°E / -7.45479; 110.26292
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
KacamatanTegalreja
Kodhe laladan
administrasi
Masalah skrip: Fungsi "getRawValue" ora ana.

Dlimas iku désa ing Kacamatan Tegalreja, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)