Menyang kontèn

Dlimas, Tegalreja, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Dlimas
Désa
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Magelang Regency" does not exist.
Koordhinat: 7°27′17″S 110°15′47″E / 7.45479°S 110.26292°E / -7.45479; 110.26292Koordhinat: 7°27′17″S 110°15′47″E / 7.45479°S 110.26292°E / -7.45479; 110.26292
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
KacamatanTegalreja
Kodhe laladan
administrasi
33.08.19.2005

Dlimas iku désa ing Kacamatan Tegalreja, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.