Danaraja, Tegalreja, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Danaraja
Désa
Danaraja kapernah ing Kabupatèn Magelang
Danaraja
Danaraja
Danaraja kapernah ing Jawa Tengah
Danaraja
Danaraja
Danaraja kapernah ing Indonésia
Danaraja
Danaraja
Koordhinat: 7°26′14″S 110°17′23″E / 7.43721°S 110.28963°E / -7.43721; 110.28963Koordhinat: 7°26′14″S 110°17′23″E / 7.43721°S 110.28963°E / -7.43721; 110.28963
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
KacamatanTegalreja
Kodhe laladan
administrasi
33.08.19.2020

Danaraja iku désa ing Kacamatan Tegalreja, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)