Menyang kontèn

Danaraja, Tegalreja, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Danaraja
Désa
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Magelang Regency" does not exist.
Koordhinat: 7°26′14″S 110°17′23″E / 7.43721°S 110.28963°E / -7.43721; 110.28963Koordhinat: 7°26′14″S 110°17′23″E / 7.43721°S 110.28963°E / -7.43721; 110.28963
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
KacamatanTegalreja
Kodhe laladan
administrasi
33.08.19.2020

Danaraja iku désa ing Kacamatan Tegalreja, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.