Sukareja, Tegalreja, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sukareja
Désa
Sukareja kapernah ing Kabupatèn Magelang
Sukareja
Sukareja
Sukareja kapernah ing Jawa Tengah
Sukareja
Sukareja
Sukareja kapernah ing Indonésia
Sukareja
Sukareja
Koordhinat: 7°27′12″S 110°17′32″E / 7.45339°S 110.29222°E / -7.45339; 110.29222Koordhinat: 7°27′12″S 110°17′32″E / 7.45339°S 110.29222°E / -7.45339; 110.29222
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
KacamatanTegalreja
Kodhe laladan
administrasi
33.08.19.2007

Sukareja iku désa ing Kacamatan Tegalreja, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)