Menyang kontèn

Kebonagung, Tegalreja, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kebonagung
Désa
Kebonagung kapernah ing Kabupatèn Magelang
Kebonagung
Kebonagung
Kebonagung kapernah ing Jawa Tengah
Kebonagung
Kebonagung
Kebonagung kapernah ing Indonesia
Kebonagung
Kebonagung
Koordhinat: 7°26′49″S 110°18′07″E / 7.44702°S 110.30199°E / -7.44702; 110.30199Koordhinat: 7°26′49″S 110°18′07″E / 7.44702°S 110.30199°E / -7.44702; 110.30199
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
KacamatanTegalreja
Kodhe laladan
administrasi
33.08.19.2016

Kebonagung iku désa ing Kacamatan Tegalreja, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.