Klapa, Tegalreja, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Klapa
Désa
Klapa kapernah ing Kabupatèn Magelang
Klapa
Klapa
Klapa kapernah ing Jawa Tengah
Klapa
Klapa
Klapa kapernah ing Indonésia
Klapa
Klapa
Koordhinat: 7°26′25″S 110°16′30″E / 7.44036°S 110.27512°E / -7.44036; 110.27512Koordhinat: 7°26′25″S 110°16′30″E / 7.44036°S 110.27512°E / -7.44036; 110.27512
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
KacamatanTegalreja
Kodhe laladan
administrasi
Masalah skrip: Fungsi "getRawValue" ora ana.

Klapa iku désa ing Kacamatan Tegalreja, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)