Grabag, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Grabag
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiGrabag
Grabag kapernah ing Jawa Tengah
Grabag
Grabag
Grabag kapernah ing Indonésia
Grabag
Grabag
Koordhinat: 7°22′43″S 110°19′34″E / 7.37864°S 110.32622°E / -7.37864; 110.32622Koordhinat: 7°22′43″S 110°19′34″E / 7.37864°S 110.32622°E / -7.37864; 110.32622
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
Kodhe laladan
administrasi
33.08.18

Grabag iku kacamatan ing Kabupatèn Magelang.[1]

Pérangan administratif[besut | besut sumber]

Désa

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (in Indonésia). Retrieved 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)