Menyang kontèn

Baléagung, Grabag, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Baléagung
Désa
Baléagung kapernah ing Kabupatèn Magelang
Baléagung
Baléagung
Baléagung kapernah ing Jawa Tengah
Baléagung
Baléagung
Baléagung kapernah ing Indonesia
Baléagung
Baléagung
Koordhinat: 7°23′43″S 110°18′50″E / 7.39526°S 110.31383°E / -7.39526; 110.31383Koordhinat: 7°23′43″S 110°18′50″E / 7.39526°S 110.31383°E / -7.39526; 110.31383
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
KacamatanGrabag
Kodhe laladan
administrasi
33.08.18.2010

Baléagung iku désa ing Kacamatan Grabag, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.