Baléagung, Grabag, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Baléagung
Désa
Baléagung kapernah ing Kabupatèn Magelang
Baléagung
Baléagung
Baléagung kapernah ing Jawa Tengah
Baléagung
Baléagung
Baléagung kapernah ing Indonésia
Baléagung
Baléagung
Koordhinat: 7°23′43″S 110°18′50″E / 7.39526°S 110.31383°E / -7.39526; 110.31383Koordhinat: 7°23′43″S 110°18′50″E / 7.39526°S 110.31383°E / -7.39526; 110.31383
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
KacamatanGrabag
Kodhe laladan
administrasi
33.08.18.2010

Baléagung iku désa ing Kacamatan Grabag, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)