Menyang kontèn

Losari, Grabag, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Losari
Désa
Losari kapernah ing Kabupatèn Magelang
Losari
Losari
Losari kapernah ing Jawa Tengah
Losari
Losari
Losari kapernah ing Indonesia
Losari
Losari
Koordhinat: 7°19′45″S 110°20′07″E / 7.32914°S 110.33532°E / -7.32914; 110.33532Koordhinat: 7°19′45″S 110°20′07″E / 7.32914°S 110.33532°E / -7.32914; 110.33532
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
KacamatanGrabag
Kodhe laladan
administrasi
33.08.18.2022

Losari iku désa ing Kacamatan Grabag, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.