Menyang kontèn

Lebak, Grabag, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Lebak
Désa
Lebak kapernah ing Kabupatèn Magelang
Lebak
Lebak
Lebak kapernah ing Jawa Tengah
Lebak
Lebak
Lebak kapernah ing Indonesia
Lebak
Lebak
Koordhinat: 7°25′49″S 110°17′49″E / 7.43023°S 110.29704°E / -7.43023; 110.29704Koordhinat: 7°25′49″S 110°17′49″E / 7.43023°S 110.29704°E / -7.43023; 110.29704
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
KacamatanGrabag
Kodhe laladan
administrasi
33.08.18.2028

Lebak iku désa ing Kacamatan Grabag, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.