Menyang kontèn

Séworan, Grabag, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Séworan
Désa
Séworan kapernah ing Kabupatèn Magelang
Séworan
Séworan
Séworan kapernah ing Jawa Tengah
Séworan
Séworan
Séworan kapernah ing Indonesia
Séworan
Séworan
Koordhinat: 7°20′44″S 110°20′13″E / 7.3455°S 110.33705°E / -7.3455; 110.33705Koordhinat: 7°20′44″S 110°20′13″E / 7.3455°S 110.33705°E / -7.3455; 110.33705
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
KacamatanGrabag
Kodhe laladan
administrasi
33.08.18.2014

Séworan iku désa ing Kacamatan Grabag, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.